dinsdag 6 augustus 2013

weekend #3

Het komende weekend slaan we onze vleugels uit en doen we acties in het Zennepark, het Marie José plein en buiten rond de loods.

Hieronder vinden jullie alvast de planning:

Vergeet zeker ook niet:

Donderdag om 20u // Turnles voor ALLE dames, in de loods.

Zondag om 11u // opstart wijkcomité met brunch voor de deelnemers.

Het project loopt nu halverwege en het is dus hoogtijd om eens na te denken wat we na de zomer nog over willen houden van deze plek. Daarom stellen wij voor een soort wijkcomité op te starten, dat in staat is om alle leuke ideeën die we deze zomer verzamelden door te geven aan stad Vilvoorde en een meer permanent programma uit te schijven. Kom dus gerust zondag voormiddag samen met ons nadenken over de toekomst van 'De Loods'

Zondag om 15u // om het weekend in een luchtige sfeer af te sluiten organiseren we een voetbal tornooi. Teams van 4, evenredig verdeeld. 


zondag 4 augustus 2013

Dag Broek'ers ,

Een ding is zeker: dit weekend was het zomer! En wat is er meer gewild dan een schildpad en een blauwe schelp met wat water erin? => Een nog groter eigen zwembad om in te duiken en springen natuurlijk. En alsof de Brico van Vilvoorde dit in onze gedachten kon lezen gaven zij ons er eentje cadeau. Danku Brico Vilvoorde!!

Maar naast een hele hoop pret in het zwembad hebben we ook gewerkt. Dit weekend hebben we de tafels, die vorige week werden geconstrueerd, geschilderd en eentje werd zelfs omgetoverd tot een pingpong tafel. Ook enkele eerste bankjes werden door Valérie en de grote jongens in elkaar geknutseld. 

Zaterdag hebben we ook het filmscherm ingewijd met een eerste filmnamiddag en avond. Om in de waterpret-sfeer te blijven stond in de namiddag 'Finding Nemo' op het menu, met zelf gemaakte pop corn en 50 tinten grenadine in onze net gekregen zetels en zelf gemaakte banken. (Danku lieve mama's voor de lekkere pop corn!) 

Goed bezig broek'ers !!!


Wie kan het langst zijn adem inhouden?

Schommelen

Een zelf gemaakte ping pong tafel

oh yeah!

Finding Nemo

fietsen parcours tekenen

Super fier, de eerste bank!

gezellig film kijken

Geen ping pong zonder net-plank


En duik!

Zwemmen!!

Hm dat duurt lang...